scroll down

Aktuellt

Generation Pep

På Fredrikshovs slotts skola jobbar vi med Generation Pep. Generation Pep är en organisation som jobbar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Den 31 januari var det dags för Generation Peps kampanj ”Upp och hoppa, Sverige!”, där vi såklart deltog! Det […]

Julmarknad

Fredrikshovs slotts skola har många fina traditioner. En sådan är den årliga julmarknaden som föräldraföreningen anordnar. Traditionsenligt sker den på första advent, och så även i år. Klasserna har egna stånd där de säljer olika saker för att samla in pengar till sin klasskassa, årskurs 9 sköter grillen, och inne i köket så har föräldaföreningen […]

Harry Potter-dagen

Årets mest magiska dag är här: Harry Potter-dagen! Mellanstadiet delades upp i de fyra elevhemmen, och många hade gått all in på utklädnad, vilket är så roligt! Eleverna fick ha lektioner i bland annat magihistoria och trolldryck. Köket hade också ordnat supergod mat! En härlig dag som lyste upp i höstmörkret!

Friidrottsdagen 2022

Förra veckan var det dags för den årliga friidrottsdagen på Stadion! Eleverna fick prova på bl.a. kulstötning, längdhopp och häcklöpning. En rolig och givande dag!

Slöjdprojekt åk 8

Årskurs 8 är nu i full gång med sina individuella fördjupningsprojekt i slöjden. I nuläget experimenteras det med olika material, tekniker och modellbyggande och vi ser fram emot att se slutresultatet!

sv_SE