scroll down

Aktuellt

Rektorsbesök

Förra veckan fick skolan besök av en grupp rektorer från Singapore och Brunei, som var här för att inspireras av vårt sätt att arbeta med elever. Det var ett mycket givande och inspirerande möte för båda parter!

Orienteringsdag

Förra veckan hade våra duktiga idrottslärare anordnat en orienteringsdag för hela skolan! Vi höll till i Lill-Jansskogen, och där fick vi en härlig dag i strålande sol! Så roligt! Här nedan kan ni se en liten film om dagen.

Kunskapsresa Voksenåsen

Förra veckan åkte årskurs 8 på kunskapsresa till Oslo och Voksenåsen. Där fick de lära sig om Norges och Sveriges relation under andra världskriget och Förintelsen, och om hur Sverige bistod Norge med hjälp under denna tid. Voksenåsen är faktiskt svensk mark, eftersom det är en nationalgåva som Norge gav till Sverige som tack för […]

Kunskapsresa till Hornborgasjön

Denna vecka åkte årskurs 4 på kunskapsresa med NO-tema till Hornborgasjön för att se på tranorna. Det var en mycket rolig och lärorik resa! Tack också till den förälder som tog de vackra bilderna nedan!

Generation Pep

På Fredrikshovs slotts skola jobbar vi med Generation Pep. Generation Pep är en organisation som jobbar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Den 31 januari var det dags för Generation Peps kampanj ”Upp och hoppa, Sverige!”, där vi såklart deltog! Det […]

sv_SE