Har du studerat vid Fredrikshovs slotts skola? Välkommen till vårt alumnnätverk!

Ordet alumn kommer av latinets alumnus, som betyder lärjunge eller skyddsling, och används när man talar om tidigare studenter. Alumnverksamhet innebär utbyte och kontakt mellan skola och tidigare elever.

Fredrikshovs slotts skolas alumnnätverk hjälper dig att behålla dina kontakter från studietiden och att utveckla nya. Det kan också vara en tillgång för dig i din fortsatta karriär. Fredrikshovs slotts skola vill vara en del av ditt livslånga lärande, och hoppas att du vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper till kommande generationer av studenter.

Fördelar med alumnnätverket

  • Möjlighet att hålla kontakten med gamla studiekamrater. Vidga ditt professionella nätverk och ta kontakt med alumner som arbetar på din framtida drömarbetsplats.
  • Som alumn får du bland annat inbjudningar till evenemang såsom föredrag, alumnfrukostar och mingelträffar.
  • Du får också nyheter om Fredrikshovs slotts skola via vår LinkedIn-sida, via Instagram, Facebok och digitala nyhetsbrev.

Så gör du för att gå med

  • Registrera dig genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan.
  • Medlemskap i alumnnätverket är helt kostnadsfritt. Tänk på att hålla din e-postadress uppdaterad så att du inte missar några inbjudningar!
  • Genom att anmäla dig till Fredrikshov Alumni godkänner du att Fredrikshovs slotts skola och stiftelsen Carpe Diem sparar ovanstående personuppgifter om dig. Uppgifterna används enbart för Fredrikshov Alumni och lämnas inte vidare till tredje part.

Vi ser fram emot att hålla kontakten med dig!

sv_SE