Finalister i E-kampen!

Under en tid har eleverna på högstadiet bedrivit UF-företag. En del av dessa har även tävlat i E-kampen, som är en nationell tävling i entreprenörsskap. Vi kan med glädje meddela att företaget Soul Bowl gått vidare till final! Så här löd meddelandet:

”Vi har den stora glädjen att meddela att Soul Bowl från klass 9 på Fredrikshov har blivit utvald till en av finalisterna i årets tävling i E-kampen och därmed vunnit 10 000 kr till klassen.
Vilka kreativa och drivna elever ni har och så många fina bidrag ni har tävlat med från er skola! Det är en glädje att se med vilket engagemang era elever har tagit sig an uppdraget att driva ett företag och vilka idéer de kunnat förverkliga på kort tid. Juryn fastnade för Soul Bowl för deras helhetstänk i allt från behov, marknadsundersökning, paketering och koppling till hållbarhet.”

Fredrikshov är nu en av de skolor som har chans att vinna 20 000 kr till och en entreprenörskapsresa. Så otroligt bra jobbat! Nedan kan ni se en presentationsvideo av företaget.

en_GB